Åtgärder

Användare

Doktor Deo

Från Skolbok

Hej! Jag heter Martin egentligen, men något ska man ju kalla sig och eftersom jag kallar mig Martin all övrig tid tänkte jag kalla mig något annat här. Doktor Deo är, för er som minns er TV-historia, Kenny Starfighters ärkefiende från TV-serien. Några likheter mellan mig och nämnda doktor Deo förutom namnet finns väl (förhoppningsvis) inte. Men något ska man ju kalla sig.

Jag verkar vara en av de första medlemmarna här, förutom Ingemar. Men någon ska ju vara det. Jag är väldigt intresserad av alla projekt som handlar om fri kunskapsspridning, och det var så jag hittade hit. Jag har en bakgrund på Wikipedia, där jag fortfarande är aktiv, men under ett annat användarnamn. Vill du mig något som rör den här sidan är det bäst att gå via min diskussionssida här.

En sak till bör ni veta: jag är inte lärare. Jag har en hel del ämneskunskap men är inte pedagog. Min ämnesmässiga bakgrund är egentligen inom kemi och medicin, så det blir nog mest NO-ämnen jag kommer att hålla mig till, och kanske också en del metaaktivitet (dvs aktivitet som rör projektet som helhet). Jag har inte full koll på alla läroplaner, så om jag går för djupt in på något kan ni antingen ändra eller ta en diskussion om det.

Bästa hälsningar!